drammenogsvelvik.com

En side om kommunereformen

Gi oss tips!

 • I kommentarfeltet under kan du komme med din mening, og du kan kommentere alle innlegg som legges ut.
 • Du kan komme med tilbakemeldinger på Facebook.
 • Skolene involveres med egne prosjekter, så elevene skal kunne si sin mening
 • Det er kommet ut en brosjyre i postkassen til alle. Den finner du også her: Informasjonsbrosjyre om kommunereform.
 • De folkevalgte har invitert seg ut til over 200 lag og foreninger i Drammen, for å informere og samle tilbakemeldinger om kommunereform. Savner din forening forespørsel, så send inn her.
 • Vi arrangerer egne møter med næringslivet

Vi legger ut alle innspill og leverer dem videre til bystyret.

 

5 Comments

 1. Hein Halvorsen

  18/05/2016 at 21:42

  Alvorlig talt litt forhåndsreklame burde være mulig å få klemt ut.
  Folk sitter med inntrykket at hele bystyrebeitet er ubrukelig.
  Sykehussak i flere tiår. Stæsjer opp sentrum gir blaffen i fremkommlighet/innfrastruktur. Murer igjen bussholdeplasser for av alle ting tvinge folk til å ta bussen ved å lage køer. Planlegger bomring. Av eldreomsorg er det bare sorg tilbake. Dreper sentrum ved å ta parkeringsavgifter til bibelske priser.
  Planlegging ser ut til å være mer planløst enn planlagt, for eksempel vi måtte ha to motoveibruer noe alle sa vi kom til å trenge da den ene ble bygd, og ergo ny tunnel også til e18. Og nå tror jeg at det kommer en ny tunnel i strømsøåsen. Drammen får utseende som en sveitserost. Folk må bli fristet til å slå seg sammen med Drammen, ikke avskrekkes.
  Dette er ikke reklame for Drammen det bærer preg av rot

 2. Tore Johannesen

  22/05/2016 at 21:53

  Folk bør vurdere styringsevnen til politikere og administrasjon i Drammen kommune før de gjør seg opp en mening. Drammen sliter dessverre med korrupsjon og ignoranse når det gjelder etterslep på infrstruktur. Jeg kan bl.a vise til u-landstilstandene i Skogliveien på Gulskogen hvor man ikke ønsker å forholde seg til flom fra kommunale bekkeintak og bruker privatboliger som dreneringsgrøfter. Slik policy er vel bare mulig i Drammen.

  • Ulla Nordgarden

   23/05/2016 at 08:54

   Med den kommuneøkonomien som landet har hatt de siste årene, er det vanskelig å finne kommuner uten dårlige veier. Etterslepet på veivedlikehold er stort i alle kommuner. Kommunene i regionen ser at alle har gode og svake sider, og korrupsjonssaken i Drammen viste at det trengtes en kvalitetsgjennomgang på det feltet. En nabokommune kan bidra med sin kompetanse på feltet, dersom man går for sammenslåing. Her handler det om å gjøre hverandre bedre.

 3. Hei!
  Hva med å endre navn på siden og domenenavn slik at innbyggerne I Nedre Eiker føler seg inkludert?

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*