drammenogsvelvik.com

En side om kommunereformen

Svelviks siste folkemøte

Så har Svelvik hatt sitt siste folkemøte i forbindelse med kommunereformen. Det var ikke så mange på dette møtet, som sist. Høyre har lagt ut bilder fra møtet på sin Facebookprofil og de oppfordrer alle som blir oppringt til å si ja til en kommunesammenslåing. Denne oppfordringen antar vi kommer fra et samlet kommuenstyre i Svelvik, etter at de siste forhandlingene har gitt resultater for Svelvik i formuleringer rundt skolestruktur.

I Nedre Eiker har man satt igang en NEI-kampanje. Flere stiller seg til disposisjon for å støtte de som vil bevare Nedre Eiker som egen kommune. Vi i Svelvik og Drammen vil gjerne ha med med Nedre Eiker, så vi håper JA-folket kommer seg opp av sofaen og gir litt balanse i debatten, for vi vet at de er der, og at det er mange av dem!

Nå som Asker blir større, skyves Drammen ned fra sin posisjon som «storby». Vi havner i den sekken som framover må konkurrere om midler med Sandefjord og Tønsberg. Her er det langt mindre å hente av oppmerksomhet, enn når man vanker med de store. Dette vil gå ut over Drammen og da vil det også gå ut over Lier og Nedre Eiker, våre tette naboer. Dere vet døra står opp her, og kommer dere ikke nå, så kommer dere kanskje i neste runde. Vi får se.

2 Comments

  1. JA folket jobber de også. 🙂

    • Ulla Nordgarden

      30/05/2016 at 08:16

      Bra med balanse i debatten, så flott at det jobbes på JA-siden også:)

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*