drammenogsvelvik.com

En side om kommunereformen

Arbeidsplasser skal bevares i Svelvik

Dette er alle enige om, og det er ett av de viktigste punktene i plattformen Svelvik og Drammen diskuterte torsdag. Mediene er selvfølgelig ikke opptatt av å løfte fram positive ting og konstruerte splid i debatten som ikke var der. DT er ute etter Svelvik, dessverre, det er vi vant til.

Arbeidsplasser og profil på arbeidsplassene skal så langt det er mulig opprettholdes og styrkes. Ser man fremover med befolkningsvekst, eldre befolkning og stadig nye oppgaver til kommunen, så er det ingen fare for at antall offentlige arbeidsplasser reduseres i Svelvik.

Andre punkter som var viktige for Svelvik var å bevare kjøkkenet på sykehjemmet sitt, og det miljøet med frivillige som har bygget seg opp der. Det hadde hverken Høyre eller Arbeiderpartiet fra Drammen noe imot. Det er lagt inn at Svelvik skal ha NAV-kontor, helsestasjon, bibliotek, servicekontor og alle førstelinjetjenester.

1 Comment

  1. Hilde Holm

    16/01/2016 at 10:42

    Et viktig punkt som betyr mye, produksjon av mat der mennesker bor. Godt kjøkken på Svelvik sykehjem er viktig å beholde, Godt jobba Ordfører Andreas

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*