Onsdag 25 november var det premierefest på rådhuset I Drammen. Ungdomsrådets reklamefilm for kommunereformen sto i sentrum for begivenhetene. En 30 sekunders film som skal vekke nysgjerrighet hos ungdom, på hva kommunerformen er for noe og hvordan den vil påvirke dem. F.v. Ordfører Tore Opdal Hansen, Drammen, Ann Siren Fjerdingstad, Øvre Eiker, Andreas Muri, Svelvik, Monica Vee Bratlie, Hurum, og Eva Noren Eriksen, Røyken.

Storfint besøk overvar premieren fra flere nabokommuner.  Ordførerne (f.v.) Tore Opdal Hansen (Drammen), Ann Sire Fjerdingstad (Øvre Eiker), Andreas Muri (Svelvik), Monica Vee Bratlie (Hurum) og Eva Noren Eriksen (Røyken) møtte alle opp for å se Ungdomsrådets film.

Ungdomsrådets leder Maren Rygh ønsket alle velkommen og har styrt prosjektet trygt i havn fra bevilling av midler fra Fylkesmannen våren 2015 til lansering november 2015. Filmen skal vises på kino i 6 måneder.

Ungdom som deltok som statister i filmen

Ungdom som deltok som statister i filmen

Maren Rygh

Maren Rygh